První cíl splněn

Autor: Jaromír Šula| Datum: 13. 12. 2012| Rubrika: Muži A| Sezona: 2012-13

„Poslušně hlásím, že první cíl máme splněný… jsme zachráněni.“ To jsou slova našeho kapitána Axíka DN. S podzimem 2012 můžeme být spokojeni.

Muži A

Již tak silnou sestavu se nám podařilo před sezonou vyztužit pilířem z Orla Ivančice pitíčkem tuZemáčkem. Někteří nevěřící Tomáši byli skeptičtí, ale zapadl jak herně, tak do partičky.

Začátek je vždy důležitý, a i když se nám nepovedlo obhájit vítězství ze Zábřehu, tak jsme dalších osm kol neokusili porážku. Vyhráli jsme v Opavě, která do té doby neztratila ani bod. Plusový bodík jsme přivezli z Blanska, ale vzápětí doma pustili Olomouci. Před dvojzápasem na Morendě a dvakrát doma, přišla, doufejme okolkovaná, žádost z Přerova, kam jsme na hostování do konce kalendářního roku půjčili Borise Matese. Kromě výprasku od Paloša a spol., to na funkci vyhrávajícího družstva nemělo vliv.

Krásné čtvrté místo se šestnácti body, jen dva body za vedoucím Zábřehem, druhým Blanskem a bod za Moravskou Slávií B. Se všemi těmito konkurenty, stejně tak i s Opavou, která je pátá o bod za námi, budeme na jaře hrát vzájemná utkání na naší útulné kuželně. Netuším, jestli je to výhoda, ale už se těšíme.

Odpočiňte si o Vánocích, načerpejte sílu a přijďte nás povzbudit ve druhé polovině soutěže, která nebývá tolik úspěšná jako první, ale kdo ví…

Šulík


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube