Mistrovství světa jednotlivců v kuželkách, Leszno 2012, Polsko

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 31. 10. 2012| Rubrika: Reprezentace| Sezona: 2012-13

V polském Lesznu probíhalo od 21. do 27. 10. 2012 mistrovství světa jednotlivců. Jelikož jsme v reprezentační nominaci měli dvojí zastoupení našeho klubu v podobě Evy Budišové a Lucky Vaverkové, rozhodl jsem se po vzoru Renaty S. navštívit dějiště MS osobně.

Mistrovství světa jednotlivců v kuželkách 2012, Leszno (POL)

Na cestu jsem se vydal ve čtvrtek. Do haly jsem dorazil odpoledne a hned při vstupu jsem potkal hodně českých fanoušků i hráčů a hráček. I když jsem osobně zažil už několik MS, dýchla na mě mistrovská atmosféra, podpořena útulnou velikostí sportoviště.

Pořádně fandit jsem mohl až v pátek, kdy šli „na plac“ poslední čeští reprezentanti, kterým se podařilo postoupit. Nejvíc jsem se těšil na Lucku, která hrála společně s Hankou Wiedermannovou. Později nastupoval Míra Jelínek. Bohužel právě Lucce se nepodařilo postoupit, a tak jsem odpoledne mohl vidět už jen Hanku s Mírou. Bohužel i pro ně pak soutěž skončila.

O kvalitní výkony však nebyla nouze a semifinále a finále byla skvělá podívaná. Když to člověk vidí na vlastní oči, připadá mu, že kuželky jsou úplně jednoduché. Tak až se uzdravím, uvidí se, co jsem okoukal.

Více informací najdete na www.kuzelky.cz nebo www.kegelwm2012.leszno.pl


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube