Akce nejen pro tatínky a děti

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 12. 9. 2012| Rubrika: Ostatní| Sezona: 2012-13

Akci plánovanou na červen, zhatil déšť. V náhradním termínu 9. 9. 2012 však počasí příjemně překvapilo, a tak se náš klub připojil k akci „Táta frčí“.

Akce Táta frčí (9. 9. 2012)

Ve spolupráci s mateřským centrem Kašpárkov jsme otevřeli areál Kuželna široké veřejnosti, tedy hlavně tatínkům, kteří doprovázeli své děti. Nabídli jsme nejen kuželkářské dráhy, ale i víceúčelové hřiště, stolní fotbálek a elektronického boxera. Ve spolupráci s Cyklo-fitness i spinningová kola.

Dohodnutou kapelu Petra Vyhnalíka Tremolo na poslední chvíli nahradila kapela Seveři, která příjemně hrála k poslechu. O občerstvení se postaral klubový bar pod vedením Ivo Fabíka. Program na kuželkářských drahách řídila trenérka Šárka Vaverková, za pomoci Kuby a Honzíka. Při takovém návalu dětí, a ne vždy za doprovodu rodičů, se docela zapotili. Avšak myslím, že všichni účastníci odcházeli spokojeni, hlavně děti, které si třeba úplně poprvé zahrály kuželky a za odměnu od nás dostaly různé sladkosti a diplomy.

Rád bych poděkoval všem návštěvníkům za účast a podporu našeho klubu formou dobrovolného vstupného. Chci také poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě a průběhu vydařené akce.

Těším se na viděnou.

Pavel Mecerod
Předseda KK Slovan Rosice


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube