Rosice první v hodnocení oddílů z krajských mistrovství 2012

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 22. 2. 2012| Rubrika: Mistrovství jednotlivců| Sezona: 2011–12

O víkendu 18.–19. února byla v mistrovských zápasech přestávka, ne však pro všechny hráče. Ty jednotlivce, kteří se probojovali z klubových a okresních mistrovství, čekalo mistrovství krajské. Zástupci našeho oddílu se v celkovém hodnocení podělili o první pozici!

Náš klub reprezentovalo 13 hráček a hráčů v různých kategoriích. Hrálo se na různých kuželnách našeho kraje, včetně Rosic.

V neděli 19. 2. na naší kuželně celý den bojovalo 28 mužů včetně dvou rosických zástupců. Osm nejlepších pak navečer nastoupilo na druhý nához na 120 hodů sdružených, kde se bojovalo nejen o medaile, ale hlavně o účast na Mistrovství České republiky. Bohužel však naši muži úspěšní nebyli. Více v tomto článku.

Mistrovství Jihomoravského kraje žen (Blansko, 19. února 2012)

Vynahradily nám to však naše ženy, které v Blansku ze čtyř postupových míst vybojovaly hned tři! Mistryní Jihomoravského kraje pro rok 2012 se stala Lucka Vaverková, na třetím místě skončila Eva Budišová a na čtvrté pozici skončila Eva Klaudová. Do finále se probojovala i čtvrtá rosická hráčka Renata Svobodová.

Další medaile získala naše mládež – bronz v juniorkách Petra Klaudová a v dorostencích Adam Palko. Oběma chyběl jen krůček k postupu na mistrovství ČR, tak snad příště.

Všichni zástupci našeho klubu nás vzorně reprezentovali a celkem vybojovali 4 medaile a 3 postupová místa na MČR. V celkovém hodnocení oddílů jsme za jednu zlatou a tři bronzové medaile obsadili šesté místo, v bodování prvního až šestého místa jsme byli dokonce nejlepší společně s TJ ČKD Blansko! Gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci klubu i města Rosice.

Jarní část kuželkářské sezóny 2011/2012 je zhruba v polovině. Nejnapínavější boje svádí rosické áčko ve druhé lize. S náskokem jednoho bodu je na vedoucí pozici, což od nováčka soutěže asi nikdo nečekal. Tak ať se daří i v dalších kolech.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube