Výroční členská schůze 2011

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 31. 1. 2012| Rubrika: Schůze| Sezona: 2011–12

Tradičním termínem pro sváteční, výroční členskou schůzi našeho klubu je konec roku, některý den mezi svátky. Tentokrát to bylo 29. 12. 2011.

Celou schůzí provázel Josef Vaverka a hned na úvod přivítal všechny přítomné členy klubu, včetně několika hostů. Například za město byl přítomen starosta rosic Mgr. Jaroslav Světlík, místostarosta Ing. Petr Klíma a za JmKKS Ing. Petr Vaňura.

Letošní schůze nebyla volební, a tak bylo více prostoru na všechny ostatní, většinou také tradiční body, které byly doprovázeny prezentací na plazmovém panelu. Mezi ty vážnější patřila zpráva předsedy klubu Pavla Meceroda, hodnocení soutěží jednotlivými kapitány družstev a ekonomická zpráva. Nechyběly ani slavnostnější chvíle, například vyhlášení nejlepšího kuželkáře a kuželkářky klubu. Vítězi se stali Eva Putnová a Petr Streubel. Nejlepším dorostencem byl vyhlášen Adam Palko.

Po oficiálním programu následovalo občerstvení ve formě tradičního guláše, mimochodem výborného, a dále pak volná zábava v příjemné atmosféře.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube