Dorost stále bez porážky

Autor: Šárka Vaverková| Datum: 10. 10. 2011| Rubrika: Dorost| Sezona: 2011–12

Zdravím všechny kuželkářské nadšence :-) Netřeba říkat, že se nám sezóna již plně rozběhla a máme už několik zápasů za sebou.

Dorost 2011/12

V dospělácké kategorii nám bezesporu kraluje naše áčko, které ve své nově vybojované soutěži všechny válcuje, patří jim tedy velký obdiv a poděkovaní! Ale nesmíme zapomínat i na ty ostatní :-) A hlavně na ty naše nejmladší (třeba naše budoucí áčkaře?!)

Dorost v sestavě Oldřich Kroupa, Jaroslav Krupica, Adam Palko a Magdaléna Souralová nejsou v této soutěži (Jihomoravský krajský přebor dorostu – skupina sever) žádným nováčkem, ač soupeři rostli a zlepšovali se spolu s nimi. Ale jak to tedy vypadá? Máme za sebou čtyři zápasy a to tři na venkovních kuželnách a zatím je náš stav bez prohry! Jsme na 1. místě v tabulce!

Ale… Čekají nás teď dva silní soupeři – tak to bude ještě boj. A proto vás chci všechny pozvat na domácí zápasy dorostu. Je mi zcela jasné, že pro kuželkářské fandy to už musí být vyčerpávající. Ve čtvrtek jdou povzbudit céčko, v pátek pak vyhecovat béčko, v sobotu to mají nejnáročnější, když mají ufandit ženy a naše áčko… A zbude jim síla se podívat ještě na dorost?

Hrajeme 20. 11. 2011 s Vyškovem a 26. 11. se Sokolem Brno IV vždy v 10 hodin.

Děkuji za veškerou podporu a kuželkám zdar :-)
Trenérka Šárka Vaverková


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube