Kuželkářské léto 2011

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 18. 9. 2011

Kuželkářská mistrovská sezóna 2010–2011 skončila koncem dubna. Musím ještě jednou připomenout, že úspěšně, hlavně zásluhou našeho „A“ družstva. To totiž vyhrálo třetí českou kuželkářskou ligu a postoupilo do druhé ligy. Je to další historický úspěch rosických kuželek.

Odpočinek od kuželek však netrval dlouho. I přes léto jsme pořádali spoustu akcí na domácí kuželně i jinde.

Koncem května jsme byli na přátelské návštěvě v Německu a na domácí kuželně se souběžně rozjížděla již tradiční série čtyř turnajů pod názvem Rosický letní pohár. Letos se zúčastnilo rekordních 44 čtyřčlenných družstev z celé České republiky. Mezi družstvy se zvučnými jmény kuželkářů dokázalo využít domácí prostředí a zvítězit domácí družstvo Axman Team. Další letní akcí, která navazovala, byl 5. ročník turnaje jednotlivců pod názvem Memoriál Vlastimila Meceroda. Poslední srpnový víkend jsme hostili na rosické kuželně rakouské přátele z družstva Otis Vídeň. V pohodové náladě přehráli své soupeře domácí hráčky i hráči.

Začátek mistrovských soutěží se blížil, a tak tréninková aktivita našich členů nabírala na obrátkách jak na kuželně, tak třeba na hřišti vedle kuželny při fotbálku, nohejbalu nebo tenisu. Hrála se přípravná utkání doma i venku s Jičínem, Třebíčí a Židenicemi. Nižší soutěže pak doma s družstvy Ořechova a Bosonoh, které mají rosickou kuželnu jako domácí v mistrovských utkání Krajského přeboru.

Všechny zmíněné akce sloužily kuželkářům jako příprava na novou sezónu, která se rozběhla v polovině září. Těšíme se na své příznivce při setkání v rosické kuželně.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube