Amatérské kuželky, Cobra Cup

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 17. 9. 2011| Rubrika: Neregistrovaní

V termínu 5.–9. 9. 2011 se konal již 13. ročník turnaje Cobra Cup vypsaného pro amatérské hráče z řad veřejnosti bez omezení věku i pohlaví.

Pověrčivý by asi řekli, že právě ta třináctka může za to, že se letošního ročníku zúčastnilo „jen“ 26 družstev. My v klubu však věříme, že se jedná o souhru náhod a v dalším ročníku to bude zase 35 a více družstev, jak jsme zvyklí.

Turnaj pořádáme ve spolupráci s dlouholetým partnerem Jaroslavem Brázdou a jeho firmou Cobra. Jelikož se jedná o výrobce a prodejce čalouněného nábytku, bylo hlavní cenou pro jednotlivce čalouněné pohupovací křeslo. Tahle hodnotná cena je tradičně slosovatelná ze všech účastníků turnaje. Dáváme tak stejnou šanci všem. Těm, kteří hrají kuželky častěji, i těm, kteří přijdou třeba poprvé. Letos si tuhle cenu odvezl z Rosic Jiří Chaloupka z družstva Brněnské želvy.

Pro větší šanci pro účastníky jsme zařadili i druhou slosovatelnou cenu. Letos to byla pětilitrová láhev vína a vyhrála ji Jana Nedvědová z týmu Basketky Rosice. Blahopřejeme a děkujeme za účast.

Turnaj Cobra Cup je vždy pro většinu hráčů rozehrávkou před dlouhodobou amatérskou soutěží KLA (Kuželkářská liga amatérů), kterou pořádá náš klub na naší kuželně. Do ročníku 2011–2012 se přihlásilo 19 družstev. Dle minulých ročníků jsou rozděleni do 1. a 2. ligy. V 1. KLA startují tato družstva: Basket Rosice, Dufaspol Rosice, Kaťák Troubsko, Brněnské Želvy, Srkla Ivančice, Dobelice „A“ , Cobra Zastávka, Vinohrady, Alpa camp Ostrovačice, ČOVAS Ivančice. Ve 2. KLA startují tyto družstva: Sokolíci Dobelice, Pijonýrky Dobelice, Startech Říčany, Soosedi&kol. Rosice, Kralice, Tescan Brno, Kulatá Želešice, Brno Bohunice, Pojišťovna Brno.

Všem zúčastněným přejeme hodně úspěchů.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube