Anketa – Kuželkář roku 2010

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 17. 12. 2010| Rubrika: Anketa Kuželkář roku| Sezona: 2010–11

Rok 2010 se nachýlil ke svému konci, a tak i kuželkáři mají sportovní přestávku ve svých soutěžích. Nastal čas hodnocení. Stalo se již tradicí, že zástupci všech klubů v ČR volí v anketě nejlepší kuželkáře a pak na společenském večeru zástupci ČKA vyhlásí výsledky.

Kuželkáři roku 2010 Jan Kotyza a Lucka Vaverková (11. prosince 2010, Zastávka u Brna)

Letos, v sobotu 11. prosince, se hlavním městem kuželek stala Zastávka u Brna, přesněji společensko-sportovní centrum Harmonie. Hlavním pořadatelem akce byla Česká kuželkářská asociace a organizátorem Kuželkářský klub Slovan Rosice.

Celodenní akce vyvrcholila společenským večerem, kde byli korunováni nejlepší hráčky, hráči, trenér a další. Vyhodnocování mělo velmi reprezentativní atmosféru, ke které přispěla i účast nového rosického starosty, pana Jaroslava Světlíka. I on byl jedním z těch, který vyhlašoval jednu z kategorií. Náhoda tomu chtěla, aby vyhlásil nejlepší kuželkářku roku 2010. Stala se jí totiž rosická hráčka Lucie Vaverková. Přítomní hosté, kteří se sjeli ze všech koutů ČR aplaudovali a nás rosické těší, že tomu tak bylo na domácí půdě. To však ještě nebyl konec úspěchů. Zvykem je, že nejlepší vyhodnocení kuželkáři si mezi sebou volí Hvězdu večera, Hvězdu roku 2010. Nastalo vyhlášení této Hvězdy a znovu zaznělo jméno Lucie Vaverková.

Obrovský úspěch bylo nutno oslavit a tak se večer za skvělé nálady, kterou dokreslovala hudební skupina Tremolo rychle překlenul k ránu a většina hostů při odchodu děkovala za vydařenou akci v příjemném prostředí.

Já, jako zástupce KK Slovan Rosice, si myslím, že jsme uspořádali skvělou akci, že Lucka svými výkony znovu zaujala kuželkářskou veřejnost a společně jsme tak zviditelnili nejen náš klub, ale i město Rosice.

Lucce ještě jednou gratuluji. Děkuji také všem sponzorům, kteří nám pomohli akci uskutečnit. Více informací najdete na stránkách ČKA www.kuzelky.cz a nebo sledujte vysílání Mikroregionu Kahan, kde se objeví reportáž ze slavnostního večera.

Pavel Mecerod, předseda KK Slovan Rosice


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube