Muži „A“ v polovině soutěže

Autor: Jaromír Šula| Datum: 13. 12. 2010| Rubrika: Muži A| Sezona: 2010–11

Áčko po polovině sezony 2010–11 je zcela zaslouženě na vedoucí příčce 3. KLM skupiny D s náskokem pěti bodů. Pěkné, ale zavazující.

Muži A

S příchodem rosického rodáka Karla Ustohal z Přerova naše družstvo posílilo, jeho zkušenosti z první ligy jsou vidět. I když začínám jednotlivcem, musím vyzdvihnout celé družstvo, které, až na malé klopýtnutí v derby s Ivančicemi, válcovalo soupeře doma i venku. Na rosické kuželně máme výtečný průměr 3362 poražených kuželek. Byli jsme dvakrát kousek od rekordu, nejvyšší nához 3402.

Dvě šestistovky se podařilo překonat nejlepšímu domácímu hráči Karlu Ustohalovi. Na venkovních kuželnách je nejlepší Miros Ptáček, který má i nejlepší státní průměr a je sedmý v tabulce jednotlivců soutěže s průměrem 553,3. V tabulce proti soupeři si nejlépe vedl náš kapitán Jirka Axman, který v 11 utkání osmkrát vyhrál, jednou remizoval a pouze dva duely prohrál. Patří mu šesté místo v tabulce celé soutěže.

I když přijdou i myšlenky na postup, shodli jsme se, že musíme jít zápas od zápasu a budeme samozřejmě potřebovat i podporu jak hráčů z nižších družstev, tak hlavně našich fanoušků, kterým moc děkujeme. V posledním utkání podzimu jsme využili sedmého hráče Petera Zaťka, vyplatilo se, a na jarní část sezony ho uvítáme rádi v družstvu. Musíme taky poděkovat našemu rozhodčímu Jirkovi Čechovi, který má 100% úspěšnost domácích utkání. Pod jeho řízením jsme ještě neprohráli.

Přijďte nás na jaře podpořit k dobrým výkonům. Děkujeme.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube