„Všichni“ vítězem Rosického letního poháru

Autor: Petr Streubel| Rubrika: Turnaje

Prvenství v letošním pátem ročníku vybojovalo družstvo „Všichni“, na druhém místě skončila Moravská Slavia Brno „A“ a třetí Ivančice „A“. Nejlepší družstvo domácích skončilo na šesté příčce.

Letos v létě se Rosický letní pohár uskutečnil již popáté a tradičně se těšil velkému zájmu hráčů a hráček. Celkem si přijelo tuto sérii čtyř turnajů zahrát 43 družstev a alespoň jednou do boje zasáhlo 265 kuželkářů.

Z celkového prvenství se radovalo družstvo „Všichni“, které jako jediné na všech čtyřech turnajích dokázalo přehrát hranici 2200 kuželek. O čtyři body horší byla stříbrná Moravská Slavia Brno „A“ a na pomyslném stupínku vítězů s nimi skončilo „A“ družstvo Ivančic. Bramborovou pozici obsadily o pouhý jeden bod Husovice a pátý skončil Prostějov. Až na šesté příčce skončilo nejlepší družstvo z domácího oddílu.

Mezi jednotlivci prvenství nakonec získal Petr Mika (Šanov „A“) lepší dorážkou před Bronislavem Divišem (Prostějov). Oba porazili v součtu dvou nejlepších náhozů shodně 1199 kuželek. Třetí skončil Martin Vaněk z vítězného týmu, když za úvodní dvojicí zaostal o pět „klacků“. Nejlepší z rosických byl na 14. místě Miroslav Ptáček, který v posledním turnaji předvedl vůbec nejlepší výkon celého poháru a to 615 poražených kuželek. Nejlepší z žen byla rosická Eva Klaudová na devátém místě, hájící barvy družstva Klaudovy.

Pořadatelé děkují všem zúčastněným a těší se zase někdy na viděnou na rosické kuželně.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube