Přátelské mezinárodní utkání čtyř družstev

Autor: Petr Streubel| Rubrika: Přátelská utkání

Sezóna kuželkářských mistrovských utkání skončila v půlce dubna, ale na rosické kuželně je stále živo.

Důkazem toho je i mezinárodní přátelské utkání, které se uskutečnilo v sobotu 6. června. Již od pátku 5. 6. hostil náš klub spřátelené družstvo kuželkářů z německého Lauchhammeru a v sobotu potom další dvě družstva. Jedno z Brna-Židenic a druhé z Jičína.

V přátelské atmosféře se tyto družstva utkala s domácím výběrem a souboj to byl velmi vyrovnaný až do samotného konce. Rosičtí kuželkáři však ukázali všem hostům, kdo je na domácí kuželně pánem a zvítězili. Po skončení utkání proběhlo vyhlášení výsledků, kde byla oceněna všechna družstva a dobrá nálada se mohla ještě více rozvíjet v klubovém baru za libé vůně grilovaného masa. Všichni účastníci hodnotili akci jako zdařilou a již se těší na další.

Ani o prázdninách naše kuželna neosiří. Čtyři víkendy zde bude probíhat tzv. Rosický letní pohár, za účasti dobrovolně přihlášených družstev z celé republiky a o druhém srpnovém víkendu se bude konat již tradiční turnaj jednotlivců pod názvem Memoriál Vlastimila Meceroda, bývalého dlouholetého předsedy klubu.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube