Letní příprava A týmu mužů pro sezonu 2020/21

Autor: Adam Palko| Datum: 7. 8. 2020| Rubrika: Muži A| Sezona: 2020-21

Nastal srpen a je na čase, aby se kuželkáři opět začali připravovat na blížící se sezonu. Mužský A tým v rámci letní přípravy absolvuje sérii přípravných utkání, aby byl jak fyzicky tak mentálně plně připraven na následující sezonu, v níž má pouze nejvyšší ambice.

Do podzimní části sezony vstoupí v částečně obměněném složení. Součástí týmu z minulé sezony budou v A týmu nadále Jiří Axman, Ivo Fabík, Dalibor Matyáš, Adam Palko a Jiří Zemek. Jan Vařák odchází do třetiligového týmu TJ Lokomotiva Valtice, ve kterém kuželkářsky vyrostl. Jan Mecerod se rozhodl vydat na zahraniční štaci a bude v příští sezoně hájit barvy rakouského KSK Union Orth/Donau. Oběma hráčům děkujeme za jejich přínos a odvedenou práci pro rosický A tým a přejeme mnoho úspěchů v další kuželkářské kariéře.

Tým zaznamenal dva nové příchody. Z druholigového týmu TJ Start Rychnov nad Kněžnou přichází juniorský reprezentant David Urbánek a z interligového týmu SKK Rokycany přichází blanenský odchovanec a bývalý mistr republiky v juniorské kategorii Martin Procházka. Posilám přejeme mnoho úspěchů v rosickém dresu.

Letní příprava začne přátelským utkáním na domácí půdě proti třetiligovému týmu TJ Lokomotiva Valtice dne 8. srpna od 16.00. O týden později dne 15. srpna si A tým vyzkouší dráhy ve Valticích na odvetném přípravném zápase. Dalším bodem přípravy bude přátelské utkání proti interligovým Husovicím na rosické kuželně dne 23. srpna. Příprava bude ukončena absolvováním turnaje v Třebíči 29. srpna. Fanoušci jsou na všechny body programu srdečně zváni.

Jsme přesvědčeni, že poměrně náročný srpnový přípravný program povede k nalezení herní pohody a úspěšnému vstupu do sezony.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube