Nejúspěšnějším sportovním kolektivem okresu Brno-venkov za rok 2018 se stalo družstvo žen KK Slovan Rosice!

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 23. 2. 2019| Rubrika: Anketa Sportovec roku| Sezona: 2018-19

V úterý 20. 2. 2019 se v ivančickém kině Réna vyhlašovali nejlepší sportovci okresu Brno-venkov za rok 2018. Nominované sportovce v jednotlivých kategoriích vybrala na základě elektronického hlasování komise složená z expertů ze sportovního prostředí.

Náš klub na základě dosažených výsledků nominoval v kategoriích družstev naše úspěšné ženy a také družstvo dorostu. V jednotlivcích pak Lucii Vaverkovou a Jana Meceroda. Pozvánku na slavnostní večer obdrželi všichni jmenovaní a také Aneta Ondovčáková, která je sice Ivančickou hráčkou, ale v Rosicích ji máme na hostování.

Sportovec okresu Brno-Venkov 2018

Na slavnostní večer jsme se velmi těšili. Pódium kina Réna si naše holky vyzkoušely již při předávání cen za rok 2017. Tehdy naše děvčata získala stříbrné ocenění a Natálie Topičová dokonce zvítězila v hlavní kategorii.

A co bude letos? Vždyť holky jsou znovu mistryně ČR, vítězky Poháru ČKA, Superpoháru ČKA a úspěšné jsou také na mezinárodní scéně. Smíšené družstvo dorostu je vicemistrem ČR. Lucka úspěšně reprezentovala ČR na mistrovství světa a Honza dovezl stříbrnou medaili ze světového poháru.

Slavnostním večerem provázel zkušený moderátor a samotné vyhlašování jednotlivých kategorií vkusně doplňovala vystoupení výborných mladých ivančických zpěváků. Pozváni byli i významní hosté, starostové měst a obcí Brno-venkov. Za Rosice se zúčastnil místostarosta Lukáš Volánek.

A jak to dopadlo?

Pro náš klub naprosto skvěle.

  • Kategorie sportovní mládežnický kolektiv: 2. místo – KK Slovan Rosice, dorost
  • Kategorie sportovní kolektiv dospělých: 1. místo – KK Slovan Rosice, ženy A
  • Hlavní kategorie – Sportovec okresu: 2. místo – Lucie Vaverková, KK Slovan Rosice

Paráda! Ano, nejlepším sportovním kolektivem okresu Brno-venkov jsou „naše holky“, které si to za své výkony rozhodně zaslouží. Oběma družstvům, včetně realizačního týmu, a Lucce moc gratulujeme a děkujeme za perfektní reprezentaci klubu a města Rosice.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube