Bodové žně pro Rosice

Autor: Petr Streubel| Sezona: 2008–09

Muži „A“ si připisují na konto výhru v Ratíškovicích, kde hraje svá domácí utkání Mistřín. Vítězíme sice jen 5:3, ale za to přesvědčivě o 124 kuželek.

Nejlépe se se záludnými dráhami popasoval Ivoš Fabík výkonem 562 kuželek. Tímto vítězstvím jsme tak udrželi druhou pozici v celkové tabulce po podzimní části. Bohužel lídr soutěže, Dačice „B“, ještě neprohrál, i když v posledním kole k tomu neměl daleko. Jeho náskok je pět bodů, tak uvidíme, jak se bude vše vyvíjet v jarní části soutěže.

Stejně tak béčko zvládlo utkání na půdě soupeře, konkrétně ve Vyškově. Nad tamním béčkem zvítězilo také 5:3, výborně zahrál Luba Kalakaj, když porazil 491 kolků. Béčko se tak udržuje ve středu tabulky, do konce poloviny soutěže mu zbývají ještě dvě kola. V pátek přivítá na domácích drahách poslední Zlín, takže povinnost velí bodovat.

Družstvo „C“ zvítězilo v domácím prostředí těsně 4,5:3,5 nad béčkem Ivančic. Odlepilo se tak ze dna tabulky, i když zatím jen o skóre, nicméně je na dostřel družstvům před sebou. V pátek zavítá na kuželnu do brněnských Žabovřesk.

Dorostenky si připsaly další remízu, tentokráte o jeden kolek v celkovém součtu prohrály v České Třebové. Škoda. Po půlce soutěže jsou děvčata na nesestupové desáté příčce.

O víkendu je naplánovano odvetné přátelské utkání v Jičíně. V lednu tohoto roku jsme odehráli první zapás na rosických drahách a zvítězili jsme 5:3, když nejlepším hráčem proti svým bývalým spoluhráčům byl právě jičínský odchovanec Petr Streubel výkonem 585 kuželek. Taková čísla se na nepadavé jičínské kuželně očekávat nedají, ale na zápas a setkání do Jičína se i tak těsíme.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube