Výroční členská schůze 2015

Autor: Šárka Vaverková| Datum: 21. 1. 2016| Rubrika: Schůze| Sezona: 2015-16

Již tradičně se na konci roku konala členská výroční schůze kuželkářského klubu, netradiční to bylo díky výběru termínu. Letošní vánoční svátky neumožnily lepší den, takže se nakonec schůze konala v pondělí 28. 12. 2015. To kupodivu nemělo vůbec vliv na její účast. Sešlo se nás opravdu hodně a mohli jsme začít schůzovat.

Výroční členská schůze 2015 (28. prosince)

Večerem nás tradičně provázel Pepík Vaverka a hlavní slovo měl náš předseda Pavel Mecerod, který ve své prezentaci probral celý rok 2015 a řadu události doplnil zajímavými fotkami. Postupně byly prezentovány výkony jednotlivých družstev. V pořadí žáci, dorost, ženy, muži D, C, B, A a také Kuželkářská liga amatérů. Proběhlo i vyhlášení nejlepších kuželkářů oddílu za rok 2015. Nejlepší ženou se stala Naďa Dobešová, nejlepším mužem Jirka Zemek a nejlepším dorostencem Honza Mecerod.

Zabředlo se i do finanční tématiky, kdy Milan Bruža popsal činnost klubu v číslech. Nezapomnělo se ani popřát oslavencům, kteří v tomto roce oslavili kulatá jubilea, a pak se už vrhlo na tradiční guláš a volnou zábavu. Celý večer byl v příjemném duchu. Děkujeme za účast i významným osobnostem, jako například panu starostovi Jaroslavu Světlíkovi, Petru Vaňurovi a dalším. Také se za námi přijel podívat Andreas Lepsi z Rakouska.

Přeji hodně sportovních úspěchů v roce 2016.

Šárka Vaverková


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube