Mistrovství Jihomoravského kraje 2015

Autor: Petr Streubel| Datum: 31. 1. 2015| Rubrika: Mistrovství jednotlivců| Sezona: 2014-15

O víkendu 24.–25. ledna se konala krajská mistrovství jednotlivců, na kterých KK Slovan Rosice získal jednu zlatou a dvě bronzové medaile.

Nejlépe si rosický klub vedl v ženské kategorii, kde se všechny naše hráčky umístily v nejlepší desítce a zajistily si tak postup do další fáze, kterou je semifinále MČR. Vůbec nejvíce se na kuželně v Mistříně dařilo Evě Wendl (Budišové), která výkonem 596 zvítězila. Na třetím místě pouze o horší dorážku skončila Magda Winterová (582), pátá Eva Dosedlová (563) a devátá Šárka Palková (546).

V mužské kategorii, která hrála na šestidráze ve Vracově, skončil z rosických hráčů nejlépe Ivo Fabík, když po výkonu 567 kuželek obsadil 19. pozici, pouhé dvě kuželky od postupového místa. Na 29. příčce skončil Dalibor Matyáš (555) a na 37. Petr Streubel (538). Dvojice ivančických hráčů, která je v našem klubu na hostování, obsadila 22. a 34. místo. Michal Hrdlička výkonem 565 a Jiří Zemek 544.

V seniorských kategoriích jsme žádné přímé zastoupení neměli, v seniorkách na sedmém místě výkonem 528 skončila Eva Putná z KK Brno Židenice, která je u nás na hostování.

V juniorech obsadil smolnou první nepostupovou pozici rosický Adam Palko. Po výkonu 536 mu na desáté místo chyběly tři kuželky. Semifinále MČR této kategorie se o víkendu 14. února uskuteční na kuželně KK Slovan Rosice. V juniorkách získal náš klub další medaili zásluhou Petry Dosedlové, která obsadila třetí místo výkonem 569. O stupínek za ní se umístila Iva Rosendorfová z TJ Sokol Brno IV, která v Rosicích hostuje.

V dorostenecké kategorii po shodném výkonu 515 obsadili Jan Mecerod a Václav Špička šesté a sedmé místo (o dorážku byl lepší Honzík), na 19. pozici pak skončil Kamil Hlavizňa (462).

V celkovém hodnocení oddílů dle medailí obsadil KK Slovan Rosice pátou a v hodnocení bodů do šestého místa šestou příčku. V dlouhodobém hodnocení od roku 2003 stále držíme v obou žebříčcích pěkné čtvrté místo.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube