Kuželkář sezóny 2013/2014

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 1. 7. 2014| Rubrika: Anketa Kuželkář sezóny| Sezona: 2013-14

Kuželkářská sezóna 2013/2014 skončila. Nastal čas hodnocení. Stalo se již tradicí, že zástupci všech klubů v ČR volí v anketě nejlepší kuželkáře a pak na společenském večeru zástupci ČKA vyhlásí výsledky.

Letos, v pátek 13. června, se hlavním městem kuželek stala Zastávka u Brna, přesněji společensko-sportovní centrum Harmonie. Hlavním pořadatelem akce byla Česká kuželkářská asociace a organizátorem Kuželkářský klub Slovan Rosice.

Celodenní akce vyvrcholila společenským večerem, kde byli korunováni nejlepší hráčky, hráči, trenér a další. Vyhodnocování mělo velmi reprezentativní atmosféru, ke které přispěla i účast rosického starosty, pana Jaroslava Světlíka. Byl pověřen, aby vyhlásil nejlepší kuželkářku sezóny a všichni „domácí“ doufali, že se bude opakovat rok 2010, kdy také na domácí půdě zvítězila rosická hráčka. Byl k tomu pádný důvod v podobě úspěchů na nedávno skončeném MS v Brně. Stalo se tak, jak jsme předpokládali. Zvítězila rosická odchovankyně Lucie Vaverková, která však již léta hraje rakouskou první ligu. Od příští sezóny však bude všechno jinak. Zatím je to však tajné :-)

Zvykem je, že nejlepší vyhodnocení kuželkáři si mezi sebou volí hvězdu večera, hvězdu sezóny, kterou se letos stala nadějná juniorská hráčka Natálie Topičová z Valašského Meziříčí.

Lucce a všem oceněným patří gratulace a poděkování. Díky patří také městu Rosice, obci Zastávka a Mikroregionu Kahan.

Pavel Mecerod, předseda KK Slovan Rosice


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube