Mistrovství JmKKS 2014 v mládežnických kategoriích

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 3. 3. 2014| Rubrika: Mistrovství jednotlivců| Sezona: 2013-14

O víkendu 1. a 2. března se konalo druhé termínové kolo krajských přeborů jednotlivců. Tentokrát se jednalo o mládežnické kategorie. Náš klub měl zastoupení v kategorii žáci a žákyně, dorostenci a junioři.

V juniorech nás reprezentoval na vracovské kuželně Adam Palko. Podal výborný výkon, který však stačil v tvrdé konkurenci pouze na nepopulární bramborovou a hlavně nepostupovou příčku. Tak snad to vyjde příští rok.

Osamoceného hráče jsme měli také v dorostenecké kategorii a to Kamila Hlavizňu. Pro tohoto hráče to byla první zkušenost na takovém turnaji. Bojoval a nakonec z toho je 17. místo. Nabyté zkušenosti jistě zúročí při dalších soutěžích.

Mistrovství kraje – žactvo (MS Brno, 1. 3. 2014)

Nejlépe se nám dařilo v žákovské kategorii, kde jsme měli tři reprezentanty. Jednu dívku, Aničku Štraufovou a dva kluky, Vaška Špičku a Honzu Meceroda. Všichni hráli na stejné kuželně, na Moravské Slávii Brno. Pořadí startu se losovalo. Číslo jedna si, ač nechtě, vylosoval Honzík a tudíž šel na dráhy jako první. Po vynikajícím výkonu mu jednička na krku, ve formě medaile, visela i nakonec. Prostě „přišel, zacvičil a zvítězil“. K medaili a diplomu si tak vybojoval právo účasti na mistrovství České republiky, které se bude konat poslední dubnový víkend v Rokycanech. Nesmím zapomenout ani na Aničku a Vaška. Oba byli na takovém turnaji také poprvé a vůbec se neztratili. Vašek vybojoval 10. místo a Anička 11. příčku.

To vše nám dává naději do budoucna. Rostou nám noví talenti.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube