Výroční členská schůze 2013

Autor: Šárka Vaverková| Datum: 7. 1. 2014| Rubrika: Schůze| Sezona: 2013-14

Výroční členská schůze kuželkářského klubu se konala v sobotu 28. 12. 2013. V tomto roce se schůze zúčastnili i vzácní hosté, a to jmenovitě Ing. Petr Vaňura, Ing. Petr Klíma a Josef Šoltés.

Výroční členská schůze 2013 (28. prosince)

Už od začátku bylo patrné, že to nebude tak tradiční jako v minulých letech. Úvodní slovo neměl Pepík Vaverka (jak je zvykem), ale zaskočil za něj předseda klubu Pavel Mecerod, který se pozvolna dostal ke své zprávě.

A hned na úvod Pavlova vyprávění čekalo na všechny přítomné malé překvapení v podobě skleničky sektu. Připíjelo si při příležitosti dvacetiletého výročí novodobých stanov klubu a v uvolněné atmosféře se hodnotila jednotlivá družstva. Následně Milan Bruža přednesl zajímavé výsledky hospodaření našeho sportovního klubu.

A na závěr to nejzajímavější – vyhlašování těch nejlepších hráčů v daných kategoriích za rok 2013. Nejlepším žákem se stal Jan Mecerod, jako nejlepší dorostenec byl zvolen Adam Palko, nejlépe hrající ženou Magda Winterová a nejlepším mužem byl Jiří Zemek. V posledních dvou kategoriích si ovšem ceny nepřišli převzít ti nejlepší, jelikož na schůzi nedorazili. I tak jim patří velká gratulace za tak krásné výkony v celé sezóně.

Aby toho nebylo ještě málo, tak oceňování probíhalo dál. Za reprezentaci klubu si nejen kytičku odnesla děvčata Lucka Vaverková, Eva Dosedlová a Eva Budišová. A nezapomnělo se ani na jubilanty, kteří tento rok slavili kulatá výročí – 20., 40. a 60. narozeniny. Od nejmladších: Petra Dosedlová, Petr Mecerod a Petr Klíma. Dodatečně ještě vše nejlepší!

Než se přešlo k tradičnímu podávání občerstvení (guláše), proběhla žhavá diskuse. Bylo několik palčivých témat, která jsme v rámci klubu projednali, až se z nás kouřilo. Z těch nejožehavějších a nejvíce prodiskutovaných, tak jako v předchozích letech od zprovoznění nové kuželny, byl zákaz kouření na kuželně. Opět s nerozhodným výsledkem…

Budu se těšit opět na příští rok, kde se určitě sejdeme v hojném počtu :-)

Šárka Vaverková


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube