Kuželky – jdeme do nové sezóny 2013/2014

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 16. 9. 2013| Rubrika: Ostatní| Sezona: 2013-14

I když ani o prázdninách nebyl na rosické kuželně klid, hlavní ruch se každoročně rozbíhá v polovině září.

Amatérští, neregistrovaní hráči zahájili novou sezónu turnajem Cobra Cup a od poloviny září bojuje v celoroční soutěži KLA, pořádané rosickým kuželkářským klubem, 19 čtyřčlenných družstev. Výrazného úspěchu na závěr loňské sezony dosáhli hráči družstva Brněnské Želvy, kteří vyhráli rosickou KLA a probojovali se tak na Mistrovství České republiky neregistrovaných, které vyhráli. Novopečení mistři republiky budou i v nové sezóně hrát na rosické kuželně naši KLA.

Mistrovské soutěže se rozběhly i registrovaným hráčům a hráčkám KK Slovan Rosice. Muži v rosickém družstvu „A“ bojují ve 2. kuželkářské lize stejně jako naše ženy. Družstvo mužů „B“ v Jihomoravské divizi a družstvo „C“ hraje okresní přebor, kam bohužel v minulé sezóně sestoupili. Naše loňské dorostenecké mládí nám vyrostlo do dospělácké kategorie, a tak jsme do nové sezóny přihlásili mladé začínající holky a kluky, kteří mají zatím žákovský věk, ale budou sbírat zkušenosti v kategorii dorostu a budou hrát krajský přebor. V žákovské kategorii budou také hrát Pohár mladých nadějí, což je pět turnajů po celé ČR a případné finále. Naši kuželnu také využívají k domácím mistrovským zápasům i družstva Bosonoh a Ořechova.

Časový plán využití rosické kuželny je nabitý, ale i pro amatérskou veřejnost se čas najde. Pokud máte tedy zájem si zahrát kuželky, neváhejte nás kontaktovat. Pokud nechcete hrát, přijďte alespoň povzbudit hráče a nebo si posedět a občerstvit se v klubovém baru, který můžete využít také pro různé pracovní nebo soukromé akce.

Pavel Mecerod
Předseda KK Slovan Rosice


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube