Mistrovství České republiky 2013 v Rosicích

Autor: Pavel Mecerod| Datum: 25. 4. 2013| Rubrika: Mistrovství ČR| Sezona: 2012-13

O víkendu 4. a 5. května 2013 se na naší kuželně uskuteční významná, prestižní akce – Mistrovství České republiky jednotlivců v kategorii muži.

Mistrovství České republiky 2013 – muži

Náš klub se na tak důležitou akci připravuje svědomitě. Požádali jsme o záštitu celé akce hejtmana Jihomoravského kraje, JUDr. Michala Haška, který ji přijal a přislíbil i osobní účast na zahájení a nebo ukončení mistrovství. Svou účast také potvrdil starosta města Rosice, Mgr. Jaroslav Světlík. Jihomoravský kraj a město Rosice pomohlo i finanční podporou, za kterou srdečně děkujeme.

V sobotu 4. května 2013 proběhne kvalifikace 48 hráčů z celé ČR. Do nedělního finále postoupí 24 nejlepších. Ti budou bojovat o titul mistra České republiky ve dvou disciplínách. Jednak v kombinaci (součet sobotního a nedělního náhozu) a také v jednorázovém nedělním, finálovém startu. Nedělní finále zahájí slavnostní nástup v 8.00 hodin. Slavnostní vyhlášení výsledků a zakončení mistrovství je plánováno na 14.30 hodin, kdy budou nejlepším hráčům předány medaile, poháry a sponzorské dárky.

O akci je i mediální zájem, a tak svou účast přislíbila nejen regionální televize KAHAN, ale také Česká televize. Určitě se objeví i novináři a fotografové, například z DENÍKU.

Podívaná nebude jen na drahách rosické kuželny, ale také před kuželnou, kde bude probíhat předváděcí akce vozů TOYOTA. Možná bude i nějaké překvapení. Takže srdečně zvu do Rosic všechny hráče a jejich doprovod. Širokou veřejnost pak do hlediště a baru naší kuželny.

Těším se na viděnou
Pavel Mecerod, předseda KK Slovan Rosice a ředitel MČR 2013 v Rosicích

Poděkování patří těmto sponzorům akce: VB Leasing, Pfanner, Garko, Hadač-Zapletal, Toyota, Bernard.


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube