I členové kuželkářského klubu byli na Sportovním plese…

Autor: Jana Benešová| Datum: 12. 2. 2013| Rubrika: Sportovní ples| Sezona: 2012-13

V sobotu 19. 1. 2013 od 19 hodin se konal již VII. ročník Sportovního plesu. Tato všemi sportovci očekávaná a oblíbená událost proběhla opět v kulturním domě Cristal.

Sportovní ples (19. ledna 2013)

Kulturní dům byl oproti dřívějším ročníkům velmi dobře vytopen. Dámy tak ve svých večerních toaletách nemrzly a s nimi i ostatní účastníci plesu, kteří zrovna netančili.

Celým večerem provázela všem příznivcům sportovního plesu již dobře známá Jarka Eliášová a k tanci a poslechu se tentokrát představila kapela Las Vegas. Kapela hrála známé hity, ke kterým měla mnohdy připravené i velmi originální převleky. Avšak svým repertoárem a předvedenou show spíše plesu trochu uškodila. Většině přítomných totiž chybělo alespoň pár tradičních tanců, ale i přesto se dokázali bavit.

Jako každý rok byl součástí plesu doprovodný program. Své nadání předvedla úžasná krasojezdkyně, která za své představení sklidila veliký aplaus a pozadu nezůstali ani další účinkující – trio stepařských mistrů. Obě vystoupení tak byla příjemnou vsuvkou s možností občerstvit se a vydechnout od tance.

Samozřejmě ani letos nechyběla bohatá tombola, kde hlavní cenou byl zájezd do Chorvatska, ale i spousty dalších cen – různé poukazy, pochoutky a jiné. Kdo nevyhrál žádnou z mnoha cen, nemusel zoufat, vyhraje jistě příště. A proto již nyní doufáme, že příští ročník plesu bude opět alespoň tak povedený jako byly ty předchozí.

Věrná fanynka KK Slovan Rosice – Jana Benešová :-)


Rosický letní pohár 2024

Mistryně světa 2024!

Natálie Bínová, Mistryně světa 2024. Gratulujeme!

Rezervace sportovišť

Termínový kalendář

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube