Kuželkářský kemp talentované mládeže 2014

Autor: Šárka Vaverková| Datum: 21. 9. 2014| Rubrika: Mládež| Sezona: 2014-15

Nemůžu nechat bez povšimnutí jednu velice zajímavou akci, která se konala 22.–24. 8. 2014 v Rokycanech. Řada kuželkářů o této akci třeba neví, ale ti co se zajímají či starají o ty nejmladší a nejšikovnější kuželkáře, jistě tuší.

Kuželkářský kemp talentované mládeže (Rokycany, 22.–24. 8. 2014)

Tento víkend byl kuželkářský kemp talentované mládeže a jejich trenérů. Já měla tu čest se zúčastnit za doprovodu svého svěřence Honzíka Meceroda, který si svou účast vybojoval v konkurenci těch nejlepších talentů na Poháru mladých nadějí.

Program této akce byl velice nabitý a především fyzicky náročný. Nicméně ani Honzíka po příjezdu nadšení neopustilo.

Pátek probíhal v seznamovacím duchu, kdy se dvě skupinky střídaly v tělocvičně a na kuželně. V tělocvičně byla postavena opičí dráha, která měla rozvíjet všestrannou dovednost mladých hráčů, a na kuželně se pak zkoušely různé figury.

V sobotu po náročné ranní rozcvičce probíhalo testování fyzické zdatnosti, takže velice známe disciplíny – běh, skok přes švihadlo, sed-leh, skok z místa, hod medicinbalem, předklon a další… Následně se na kuželně hrála oblíbená a rychlá disciplína sprint. A ještě v podvečer nechyběla přednáška o zdravé výživě a životosprávě, která je stále ještě v kuželkách dosti zanedbávána.

V závěrečné neděli se pak měly zúročovat všechny získané dovednosti a každý hráč měl ukázat své kvality v disciplíně 120 hs. Honzík se mezi silnou konkurencí neztratil a hodil krásných 533.

Každý si z kempu odnášel zajímavé zážitky a cenné rady.

Takže se těším zase za rok :)
Trenérka Šárka Vaverková


Termínový kalendář

Rezervace sportovišť

KK Slovan Rosice na Givt.cz

Nábor hráčů a hráček

Tréninky jsou každý pátek od 15.30.

Mládež KK Slovan Rosice

Pozvánka do areálu KK Slovan

Pozvánka do areálu KK Slovan Rosice

KK Slovan Rosice na Facebooku KK Slovan Rosice na YouTube